Dagbog Oscar 2 år

18. juni 2012: Puslespil og Tegnefilm

Kære Oscar. Måske skal du alligevel have en blog. Hvis du nu engang skulle få lyst til at læse om hvor meget - og hvor godt du snakkede, da du var 2 et halvt år gammel. I går fortalte du for eksempel om hvad din far lavede: "Far rydder den gule bold, som jeg fik i gave af Julemanden, op." Det kan selvfølgelig være at din mor bare skal være bedre til at tage videoer af dig!

Men mon din puslespils-dedikation kan optages på video? Du har mange puslespil og du kan godt lide at lægge puslespil! Dem i vuggestuen er nemme. Hjemme har du 4 puslespil med Lynet McQueen og venner (Biler 2) med 49 brikker. Dem lægger du selv. Der står 5+ på æsken. Du har også 2 puslespil med Toy Story 3 med 70 brikker, og et med Peter Plys med 100 brikker. Dem får du lidt hjælp til...

Puslespillene fortæller også lidt om hvad for nogle film du godt kan lide at se. Men der er også mange andre. En overgang var de bedste dem med 'Iona og den grønne trold ( Shrek 1-4), og så var der Dumbo og Snehvide, Monsters Inc. og Monsters vs. Aliens, Thomas Tog og Byggemand Bob og du har også set Bamse og Kylling!

PS. Der er altså også nogle ord, du ikke er så god til endnu - mest dem, det starter med s...

PPS. Til gengæld er du blevet god til at drille. Du har helt styr på hvem, der er hvem i historierne fra "Den store bog om Biler", men du synes det er sjovt at bytte rundt på navnene og kalde Sjanten for Frede og Lynet for Guido og...

24. oktober 2011

Oscars mor har egentlig bestemt at babydagbogen er slut, men vi kan lige fortælle at Oscar var til 2-års-undersøgelse den 5. oktober, og lægen målte ham til 93 cm og 12,6 kg.